Обувките са сред подаръците желани от дамите

06/12/2014 11:45

Ако любимата ви мадама има рожден ден или просто искате да я изненадате за Коледа, или пък има имен ден и се чудите какво да и подарите, а искате да я изненадате и да я направите щастлива и не знаете какво точно да и купите, то знайте че с чифт нови дамски обувки бихте я ощастливили напълно. Ако е лятно време, можете да я поглезите с дамски сандали или с летни ботуши, но все пак се съобразете с нейния вкус.

Обувките са сред подъръците желани от дамите

Ако случайно ви е хрумнала идеята да и купите високи елегантни дамски обувки, за да изглежда девойката доста добре, да им се радва и да и отиват на облеклата, ще ви е нужно добре да познавате нейния гардероб. Ако не го познавате и не сте и помагали в запълването му, ще трябва да надзърнете тайно в него и да разгледате внимателно нейните тоалети и аксесоари за да напаснете точния цвят на обувките да и отиват със всичко. Ако ви е трудно да го направите, не ви е съпруга а просто сте се запознали на скоро с с девойката, гледайте внимателно в какво цветово отношение е ежедневното и облекло. Ако набляга на пъстрите тонове, то би следвало да се ориентирате към чифт свети дамски обувки, а ако се носи в тъмни тоналности, заложете на черното. Въпреки че повечето от мацките бликат от желание да изглеждат добре, не липсват и дами с по-консервативни наклонности, резервирани са към модното и нямат наклонности за резки завои в стила на обувките си.

След като вече сте на ясно и сте измислили какъв да е цвета на дамските обувки с които ще я изненадате, ред е да стъпите в магазина и да разгледате всички модели. Внимателно се вглеждайте в етикетите и прочитайте символите, за да знаете кои обувки от каква кожа са произведени. Жените обожават кожените обувки, както и моделите с кожените хастари. Размерът също е от голямо значение, и в зависимост от производителя и марката, те често са в различни стандарти. Ако нещо се съмнявате в номера който искате да закупите, можете да изискате от персонала на на магазина да ви даде пълно обяснение дали желаните от вас дамски обувки са сред тези със стандартната номерация, а не би било лошо да се спазарите за евентуалната тяхна подмяна. Не забравяйте да си вземете и бележката от касовия апарат, с която ще докажете че именно от тук е покупката.

След като вече сте купили на любимата ви мадама нови дамски обувки и ще и ги подарявате довечера, а не ви харесва опаковъчната чантичка от магазина, редно е да минете през щанда за опаковки и да придадете на подаръка приличен вид. С това изненадата ви ще е пълна, и ще стоплите дори и най-разбитото женско сърце!